Schietrans

Autolaadkraan Transporten

Het wagenpark van Schietrans bestaat onder andere uit autolaadkranen, uiteenlopend van 16 ton/meter tot 60 ton/meter. Uiteraard kunnen we door samenwerking met collega vervoerders ook grotere kranen en zelfs mobiele kranen inzetten.

 

Hijswerkzaamheden 

 

De chauffeurs en kranen zijn opgeleid en gekeurd om ook ingezet te worden voor hijswerkzaamheden en mogen dus naast laad- en loswerkzaamheden ook alle andere hijswerkzaamheden verrichten.

 

Dieplader of bakwagen

 

Onze voertuigen zijn onder andere inzetbaar als trekker met bijvoorbeeld een euro dieplader of als bakwagen met uitschuifbare aanhanger. Tevens zijn enkele voertuigen ADR gekeurd waardoor transporten en hef- en hijswerkzaamheden verricht kunnen worden in de petrochemische industrie.

 

Trekker met autolaadkraan

 

Door inzet van een trekker met autolaadkraan zijn we in staat om op zeer krappe locaties hef- en hijswerk te kunnen verrichten. Denkt u aan plaatsingen in fabriekshallen en in ruimten met een beperkte hoogte.

 

Schietrans is volledig ingericht op ad hoc opdrachten. Wij zijn in staat om 24h per dag, 365 dagen per jaar onze diensten te kunnen verlenen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact met ons op.

Verhuisbericht

Schietrans is verhuisd.

 Met ingang van 1 december 2012 is ons nieuwe adres: 

 Schiedamsedijk 69 3134 KK Vl ...

MEER BERICHTEN